Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Appropriate amount of modified corn flour improves the structural and physicochemical properties of wheat dough
 
 
Titel: Appropriate amount of modified corn flour improves the structural and physicochemical properties of wheat dough
Auteur: Song, Mengdi
Fan, Zhiqiang
Liang, Zhan
Wang, Shihong
Zhang, Xing
Pei, Youqiang
Gao, Haiyan
Zeng, Jie
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland