Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Effects of heat-moisture extrusion on the structure and functional properties of protein-fortified whole potato flour
 
 
Titel: Effects of heat-moisture extrusion on the structure and functional properties of protein-fortified whole potato flour
Auteur: Hao, Suying
Zheng, Ying
Li, Mingyuan
Feng, Xiaobo
Yang, Xiaoqing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland