Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 91 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ultrasonic pretreatment with synergistic microbial fermentation on tenderness and flavor of air-dried duck under low nitrite process
 
 
Titel: Effect of ultrasonic pretreatment with synergistic microbial fermentation on tenderness and flavor of air-dried duck under low nitrite process
Auteur: Zhao, Weitao
Fan, Xiankang
Shi, Zihang
Sun, Yangying
Wu, Zhen
Huang, Ming
Pan, Daodong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 91 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland