Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 90 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Effect of thermal and non-thermal processing on Technofunctional, nutritional, safety and sensorial attributes of potato powder
 
 
Titel: Effect of thermal and non-thermal processing on Technofunctional, nutritional, safety and sensorial attributes of potato powder
Auteur: Waseem, Muhammad
Akhtar, Saeed
Ismail, Tariq
Alsulami, Tawfiq
Qamar, Muhammad
Sattar, Dur-e-shahwar
Suleman, Raheel
Saeed, Wisha
Osei Tutu, Crossby
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 90 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland