Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Correlation analysis between key volatile compounds and core functional bacterial community during Sichuan black tea processing
 
 
Titel: Correlation analysis between key volatile compounds and core functional bacterial community during Sichuan black tea processing
Auteur: Liao, Si-yu
Yang, Shuang
Li, Bi-lin
Xia, Xue
Jia, Wen-bao
Zhao, Yi-qiao
Lin, Ling
Bian, Jin-lin
Bouphun, Tunyaluk
Xu, Wei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland