Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive analysis of the effects of cooking conditions on the quality, sensory characteristics, and flavor profile of glutinous rice chicken, a Chinese traditional poultry meat product
 
 
Titel: Comprehensive analysis of the effects of cooking conditions on the quality, sensory characteristics, and flavor profile of glutinous rice chicken, a Chinese traditional poultry meat product
Auteur: Zhang, Cenyue
Wang, Juan
Ma, Ziting
Zhao, Changcheng
Piao, Chunxiang
Cui, Mingxun
Li, Hongmei
Li, Tingyu
Mu, Baide
Li, Guanhao
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland