Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Comparative effects of non-fermented and Lacticaseibacillus paracasei-fermented pomelo juice on gut microbiota composition and short-chain fatty acid production: An in vitro colonic model
 
 
Titel: Comparative effects of non-fermented and Lacticaseibacillus paracasei-fermented pomelo juice on gut microbiota composition and short-chain fatty acid production: An in vitro colonic model
Auteur: Balmori, Vernabelle
Marnpae, Marisa
Kamonsuwan, Kritmongkhon
Chusak, Charoonsri
Nungarlee, Uarna
Sivapornnukul, Pavaret
Chanchaem, Prangwalai
Payungporn, Sunchai
Charoensiddhi, Suvimol
Suantawee, Tanyawan
Thilavech, Thavaree
Adisakwattana, Sirichai
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland