Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Comparative characterization of key compounds of Sauce-flavored rounded-Baijiu in northern and southern China and the potential possibility of similar quality of their combined products
 
 
Titel: Comparative characterization of key compounds of Sauce-flavored rounded-Baijiu in northern and southern China and the potential possibility of similar quality of their combined products
Auteur: Ding, Hexia
Yang, Jiekai
Cheng, Mai
Li, Xuanchen
Zeng, Maodie
Yang, Wei
Wu, Qian
Luo, Xiaoye
Zhao, Juan
Li, Xiande
Qiu, Shuyi
Zhou, Jianli
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland