Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of key aroma compounds in air-frying roasted pork from five species
 
 
Titel: Comparative analysis of key aroma compounds in air-frying roasted pork from five species
Auteur: Li, Lin
Huang, Pingping
Yang, Rujie
Li, Jingyu
Zhang, Yuping
Li, Junke
Li, Jianjun
Zhang, Jianmei
Brunton, Nigel P.
Liu, Huan
Wei, Xiangru
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland