Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of saffron from different origins by HS-GC-IMS and authenticity identification combined with deep learning
 
 
Titel: Characterization of saffron from different origins by HS-GC-IMS and authenticity identification combined with deep learning
Auteur: Lu, Yingjie
Zhang, Chi
Feng, Kunmiao
Luan, Jie
Cao, Yuqi
Rahman, Khalid
Ba, Jianbo
Han, Ting
Su, Juan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland