Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key off-odor compounds in grass carp cube formed during room temperature storage by molecular sensory science approach
 
 
Titel: Characterization of key off-odor compounds in grass carp cube formed during room temperature storage by molecular sensory science approach
Auteur: Wang, Hao
Yu, Chengwei
Sun, Yanan
Cui, Ning
Zhong, Bizhen
Peng, Bin
Hu, Mingming
Li, Jinlin
Tu, Zongcai
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland