Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and perceptual interaction of key aroma compounds in Rosa roxburghii Tratt by sensomics approach
 
 
Titel: Characterization and perceptual interaction of key aroma compounds in Rosa roxburghii Tratt by sensomics approach
Auteur: Sheng, Xiaofang
Li, Xin
Lu, Xinxin
Liu, Xiaohui
Tang, Weiyuan
Yu, Zhihai
Liu, Xiaozhu
Zhang, Fei
Huang, Qun
Huang, Mingzheng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland