Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Changes of physicochemical, bioactive compounds and antioxidant activity of nutritional beverages products from VD20 broken Rice in the pasteurization process
 
 
Titel: Changes of physicochemical, bioactive compounds and antioxidant activity of nutritional beverages products from VD20 broken Rice in the pasteurization process
Auteur: Pham, Van Tan
Le, Thi Kim Loan
Vu, Duc Ngoc
Tran, Thi Yen Nhi
Bach, Long Giang
Dao, Tan Phat
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland