Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Changes in nutritional compositions and digestive enzyme inhibitions of isoflavone-enriched soybean leaves at different stages (drying, steaming, and fermentation) of food processing
 
 
Titel: Changes in nutritional compositions and digestive enzyme inhibitions of isoflavone-enriched soybean leaves at different stages (drying, steaming, and fermentation) of food processing
Auteur: Lee, Hee Yul
Lee, Ji Ho
Cho, Du Yong
Jang, Kyeong Jin
Jeong, Jong Bin
Kim, Min Ju
Lee, Ga Young
Jang, Mu Yeun
Lee, Jin Hwan
Cho, Kye Man
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland