Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 265 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Volatile flavor characteristics of scallops (Chlamys farreri) with different drying methods were analyzed based on GC-IMS and GC-O-QTOF
 
 
Titel: Volatile flavor characteristics of scallops (Chlamys farreri) with different drying methods were analyzed based on GC-IMS and GC-O-QTOF
Auteur: Jiang, Pengfei
Miao, Xiaoqing
Li, Jing
Qi, Hang
Shang, Shan
Dong, Xiuping
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 265 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland