Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 263 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Variation of volatile flavor substances in salt-baked chicken during processing
 
 
Titel: Variation of volatile flavor substances in salt-baked chicken during processing
Auteur: Jiang, Hao
Ou, Shaobi
Ye, Junjie
Qian, Min
Wen, Jinpei
Qi, Heming
Zeng, Xiaofang
Zhao, Wenhong
Bai, Weidong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 263 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland