Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 206 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Prediction acrylamide contents in fried dough twist based on the application of artificial neural network
 
 
Titel: Prediction acrylamide contents in fried dough twist based on the application of artificial neural network
Auteur: Wu, Xinyu
Yan, Haiyang
Cao, Yue
Yuan, Yuan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 206 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland