Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 194 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of pulsed electric fields-assisted thawing process conditions and its effect on the quality of Zhijiang duck meat
 
 
Titel: Optimization of pulsed electric fields-assisted thawing process conditions and its effect on the quality of Zhijiang duck meat
Auteur: Wu, Yanyang
Xu, Yan
Shen, Qingwu
Xu, Tingxia
Dong, Zhuoqi
Lou, Aihua
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 194 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland