Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 170 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Investigating the effects of thermal processing on bitter substances in atemoya (Annona cherimola × Annona squamosa) through sensory-guided separation
 
 
Titel: Investigating the effects of thermal processing on bitter substances in atemoya (Annona cherimola × Annona squamosa) through sensory-guided separation
Auteur: Luo, Erh-Kang
Lin, Chun-Ting
Chang, Chao-Kai
Tsao, Nai-Wen
Hou, Chih-Yao
Wang, Sheng-Yang
Chen, Min-Hung
Tsai, Sheng-Yen
Hsieh, Chang-Wei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 170 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland