Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 164 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Insight into the chemical composition, antioxidant capacity, meat quality, fatty acid profile, and volatile compounds of yellow-feathered chickens fed with fermented pineapple residue
 
 
Titel: Insight into the chemical composition, antioxidant capacity, meat quality, fatty acid profile, and volatile compounds of yellow-feathered chickens fed with fermented pineapple residue
Auteur: Lu, Panpan
Guo, Ruiting
Zou, Chunlian
Chen, Hang
Chen, Dan
Yang, Lu
Tan, Huize
Wu, Siqiao
Lv, Yaxue
Xiao, Zhengzhong
Gao, Chunqi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 164 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland