Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 133 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Gel properties of mung bean protein‑sodium caseinate hybrid yogurt: Physicochemical properties, microstructure, and intermolecular interactions
 
 
Titel: Gel properties of mung bean protein‑sodium caseinate hybrid yogurt: Physicochemical properties, microstructure, and intermolecular interactions
Auteur: Ran, Junjian
Pang, Shuai
Li, Hongfei
Zhao, Ruixiang
Zhang, Yao
Li, Yongchao
Yang, Mei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 133 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland