Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 132 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Ganoderma lucidum driven fermentation of Rosa roxburghii pomace: Effects on noodle physicochemical properties, digestion, and gut microbiota
 
 
Titel: Ganoderma lucidum driven fermentation of Rosa roxburghii pomace: Effects on noodle physicochemical properties, digestion, and gut microbiota
Auteur: Liu, Mingzhu
Yan, Kai
Yu, Shan
Tan, Fuyao
Hu, Wenkang
Dai, Ziru
Tie, Huaimao
Zeng, Xuefeng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 132 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland