Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the water state and protein characteristics of Tibetan pork under the storage conditions of modified atmosphere packaging: Effect of oxygen concentration
 
 
Titel: Evaluation of the water state and protein characteristics of Tibetan pork under the storage conditions of modified atmosphere packaging: Effect of oxygen concentration
Auteur: Chen, Yong
Yang, Chuan
Yang, Yiping
Lin, Hengxun
Cui, Liye
Zhen, Zongyuan
Li, Xinfu
Zhang, Chunhui
Li, Xia
Li, Jingjun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland