Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 109 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing wine fermentation through concurrent utilization of Lachancea thermotolerans and lactic acid bacteria (Oenococcus oeni and Lactiplantibacillus plantarum) or Schizosaccharomyces pombe
 
 
Titel: Enhancing wine fermentation through concurrent utilization of Lachancea thermotolerans and lactic acid bacteria (Oenococcus oeni and Lactiplantibacillus plantarum) or Schizosaccharomyces pombe
Auteur: Vicente, Javier
Wang, Li
Brezina, Silvia
Fritsch, Stefanie
Navascués, Eva
Santos, Antonio
Calderón, Fernando
Tesfaye, Wendu
Marquina, Domingo
Rauhut, Doris
Benito, Santiago
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 109 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland