Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 108 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing emulsion, texture, rheological and sensory properties of plant-based meat analogs with green tea extracts
 
 
Titel: Enhancing emulsion, texture, rheological and sensory properties of plant-based meat analogs with green tea extracts
Auteur: Han, Jong Hyeon
Keum, Dong Hyun
Kothuri, Vahinika
Kim, Yea-Ji
Kwon, Hyuk Cheol
Kim, Do Hyun
Jung, Hyun Su
Han, Sung Gu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 108 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland