Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced characterization and utilization of cowpea protein isolate: rheological and textural properties of heat-induced gels for plant-based egg omelet formulation
 
 
Titel: Enhanced characterization and utilization of cowpea protein isolate: rheological and textural properties of heat-induced gels for plant-based egg omelet formulation
Auteur: Choi, Hyun Woo
Hahn, Jungwoo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland