Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 99 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of culled ewes’ meat quality: Effects of aging method and time
 
 
Titel: Enhancement of culled ewes’ meat quality: Effects of aging method and time
Auteur: Maggiolino, Aristide
Forte, Lucrezia
Landi, Vincenzo
Pateiro, Mirian
Lorenzo, José Manuel
De Palo, Pasquale
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 99 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland