Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Effects of superfine grinding Tremella fuciformis stem on the texture and quality of dough for steamed bun
 
 
Titel: Effects of superfine grinding Tremella fuciformis stem on the texture and quality of dough for steamed bun
Auteur: Yi, Kexin
Wu, Liting
Wu, Li
Song, Xinpeng
Xia, Qing
Cao, Yuping
Li, Yibin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland