Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Effects of storage time on flavor characteristics of bran-free fermented Baijiu by using electronic sensory, descriptive sensory analysis, GC × GC–MS, and ICP-MS
 
 
Titel: Effects of storage time on flavor characteristics of bran-free fermented Baijiu by using electronic sensory, descriptive sensory analysis, GC × GC–MS, and ICP-MS
Auteur: Huang, Qiao
Liu, Ying
Tian, Lei
Xiong, Fuqiang
He, Zongjun
Zhao, Yanhui
Xiang, Shuangquan
Qiu, Xianping
Yu, Jianshen
Guan, Tongwei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland