Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Correlation between physicochemical properties, flavor characteristics and microbial community structure in Dushan shrimp sour paste
 
 
Titel: Correlation between physicochemical properties, flavor characteristics and microbial community structure in Dushan shrimp sour paste
Auteur: Song, Xiaojuan
Liao, Dan
Zhou, Yan
Huang, Qun
Lei, Shicheng
Li, Xiefei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland