Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Construction of sodium alginate/trehalose/wheat starch ternary complex and its effects on storage stability of frozen dough system
 
 
Titel: Construction of sodium alginate/trehalose/wheat starch ternary complex and its effects on storage stability of frozen dough system
Auteur: Su, Tongchao
Du, Wenkai
Zeng, Jie
Gao, Haiyan
Liu, Benguo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland