Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Construction of highly stable Pickering emulsion systems based on konjac glucomannan and xanthan gum/lysozyme nanoparticles under pasteurization
 
 
Titel: Construction of highly stable Pickering emulsion systems based on konjac glucomannan and xanthan gum/lysozyme nanoparticles under pasteurization
Auteur: Xu, Wei
Yin, Yongpeng
Yue, Mengge
Sun, Haomin
Kang, Mengyao
Luo, Denglin
Shah, Bakht Ramin
Ge, Yueting
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland