Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key aroma-active compounds in fermented chili pepper (Capsicum frutescens L.) using instrumental and sensory techniques
 
 
Titel: Characterization of key aroma-active compounds in fermented chili pepper (Capsicum frutescens L.) using instrumental and sensory techniques
Auteur: Xiao, Yue
Zhang, Shiyao
Wang, Xinyu
Zhao, Xinyi
Liu, Zhijia
Chu, Chuanqi
Wang, Yanfei
Hu, Xiaosong
Yi, Junjie
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland