Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 245 van 265 gevonden artikelen
 
 
  The dynamic changes of flavor characteristics of sea cucumber (Apostichopus japonicus) during puffing revealed by GC–MS combined with HS-GC-IMS
 
 
Titel: The dynamic changes of flavor characteristics of sea cucumber (Apostichopus japonicus) during puffing revealed by GC–MS combined with HS-GC-IMS
Auteur: Miao, Xiaoqing
Li, Shuang
Liu, Yang
Li, Jing
Dong, Xiuping
Du, Ming
Jiang, Pengfei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 245 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland