Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 243 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Tailoring soy protein/corn zein mixture by limited enzymatic hydrolysis to improve digestibility and functionality
 
 
Titel: Tailoring soy protein/corn zein mixture by limited enzymatic hydrolysis to improve digestibility and functionality
Auteur: Wu, Dongjing
Wu, Wei
Zhang, Na
Soladoye, Olugbenga P.
Aluko, Rotimi E.
Zhang, Yuhao
Fu, Yu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 243 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland