Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 191 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Partial substitution of wheat flour with kiwi starch: Rheology, microstructure changes in dough and the quality properties of bread
 
 
Titel: Partial substitution of wheat flour with kiwi starch: Rheology, microstructure changes in dough and the quality properties of bread
Auteur: She, Zhenyun
Zhao, Qinyu
Hou, Danting
Wang, Jiaqi
Lan, Tian
Sun, Xiangyu
Ma, Tingting
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 191 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland