Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 176 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Mitigating effect of fucoidan versus sodium alginate on quality degradation of frozen dough and final steamed bread
 
 
Titel: Mitigating effect of fucoidan versus sodium alginate on quality degradation of frozen dough and final steamed bread
Auteur: Yang, Xue
Guo, Jinying
Niu, Mengli
Lu, Can
Wang, Ping
Luo, Denglin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 176 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland