Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 164 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Lycium barbarum pulp addition improves the dough properties and gluten protein structure
 
 
Titel: Lycium barbarum pulp addition improves the dough properties and gluten protein structure
Auteur: Hu, Fei
Song, Yu-Zhu
Li, Jin-Yu
Thakur, Kiran
Zhang, Jian-Guo
Wei, Zhao-Jun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 164 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland