Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 163 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Lipid degradation contributes to flavor formation during air-dried camel jerky processing
 
 
Titel: Lipid degradation contributes to flavor formation during air-dried camel jerky processing
Auteur: Cao, Shenyi
Fu, Yinghua
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 163 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland