Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 160 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Label-free quantitative proteomic analysis of functional changes of goat milk whey proteins subject to heat treatments of ultra-high-temperature and the common low-temperature
 
 
Titel: Label-free quantitative proteomic analysis of functional changes of goat milk whey proteins subject to heat treatments of ultra-high-temperature and the common low-temperature
Auteur: Al-Wraikat, Majida
Abubaker, Mohamed Aamer
Liu, Yingli
Shen, Xi Ping
He, Yu
Li, Linqiang
Liu, YongFeng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 160 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland