Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Application of resveratrol on oxidative stability of protein-based Antarctic krill oil high internal phase emulsion
 
 
Titel: Application of resveratrol on oxidative stability of protein-based Antarctic krill oil high internal phase emulsion
Auteur: Li, Yang
Yu, Xuening
Liu, Rui
Liu, Xiaoyang
Yin, Fawen
Li, Deyang
Jiang, Pengfei
Zhou, Dayong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland