Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 158 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of physicochemical and antibacterial properties of dill (Anethum graveolens L.) microencapsulated essential oil using fluidized bed method
 
 
Titel: Investigation of physicochemical and antibacterial properties of dill (Anethum graveolens L.) microencapsulated essential oil using fluidized bed method
Auteur: Jannesar, Narjes
Bassiri, Alireza
Ghavami, Mehrdad
Chenarbon, Hossein Ahmadi
Tarzi, Babak Ghiassi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 158 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland