Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 148 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Influence and metabolomic basis of an indigenous yeast CECA, from Ningxia wine region of China, on the aroma and flavor of Cabernet Sauvignon wines
 
 
Titel: Influence and metabolomic basis of an indigenous yeast CECA, from Ningxia wine region of China, on the aroma and flavor of Cabernet Sauvignon wines
Auteur: Zhang, Fang
Zhang, Jing
Sun, Yue
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 148 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland