Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 147 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of amylose improves rheological and textural properties of Moringa oleifera seed salt-soluble protein
 
 
Titel: Incorporation of amylose improves rheological and textural properties of Moringa oleifera seed salt-soluble protein
Auteur: Wu, Yan-Hui
Lu, Lin-Qian
Li, Jie-Mei
Liu, Xing-Long
Fu, Zhen
Ren, Min-Hong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 147 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland