Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 114 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the influence and mechanism of different frying methods on the flavor quality of low-salt sour meat
 
 
Titel: Exploring the influence and mechanism of different frying methods on the flavor quality of low-salt sour meat
Auteur: Cheng, Lujie
Wang, Qia
Li, Xiefei
Huang, Xinyuan
An, Fengping
Luo, Zhang
Wang, Jingjing
Zeng, Qiaohui
Shang, Peng
Liu, Zhendong
Huang, Qun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 114 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland