Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effects of inulin with different polymerization degrees on the structural and gelation properties of potato protein
 
 
Titel: Effects of inulin with different polymerization degrees on the structural and gelation properties of potato protein
Auteur: Chen, Qiongling
Wang, Xiaowen
Wang, Yu
Guo, Tianqi
Guan, Peihan
Hou, Jinyu
Chen, Zhenjia
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland