Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 91 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different protein cross-linking degrees on physicochemical and subsequent thermal gelling properties of silver carp myofibrillar proteins sol subjected to freeze-thaw cycles
 
 
Titel: Effects of different protein cross-linking degrees on physicochemical and subsequent thermal gelling properties of silver carp myofibrillar proteins sol subjected to freeze-thaw cycles
Auteur: Ding, Yuxin
Feng, Ruonan
Zhu, Zhifei
Xu, Junmin
Xu, Yanshun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 91 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland