Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Dynamics of nutrients, sensory quality and microbial communities and their interactions during co-fermentation of pineapple by-products and whey protein
 
 
Titel: Dynamics of nutrients, sensory quality and microbial communities and their interactions during co-fermentation of pineapple by-products and whey protein
Auteur: Luo, Jia-wei
Xiao, Shan
Suo, Hao
Wang, Bo
Cai, Yan-xue
Wang, Ji-hui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland