Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of phospholipase B to the formation of characteristic flavor in steamed sturgeon meat
 
 
Titel: Contribution of phospholipase B to the formation of characteristic flavor in steamed sturgeon meat
Auteur: Yang, Zhuyu
Liu, Yahui
Bai, Fan
Wang, Jinlin
Gao, Ruichang
Zhao, Yuanhui
Xu, Xinxing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland