Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Construction of emulsion gel based on the interaction of anionic polysaccharide and soy protein isolate: Focusing on structural, emulsification and functional properties
 
 
Titel: Construction of emulsion gel based on the interaction of anionic polysaccharide and soy protein isolate: Focusing on structural, emulsification and functional properties
Auteur: Gao, Tian
Wu, Xixi
Gao, Yiting
Teng, Fei
Li, Yang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland